Lombardische ravioli met doperwtjes, knapperig ontbijtspek en Parmezaanse kaas

6 20 Lage moeilijkheid 0 5
Aantal personen:
  • 500 gram ravioli
  • 350 gram doperwtjes (diepvries)
  • 1 el Bertolli Bakken & Braden Vloeibaar
  • 4 plakjes ontbijtspek
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Met Room
  • versgemalen zwarte peper en zout
  • 100 gram geschaafde Parmezaanse kaas
  1. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de doperwtjes de laatste 5 minuten mee. Giet het mengsel af.
  2. Verhit ondertussen de Bertolli Bakken & Braden Vloeibaar in een ruime koekenpan en bak de plakjes ontbijtspek zachtjes bruin. Leg ze op keukenpapier en breek ze in stukjes. Kook de pastasaus 5 minuten op een matig vuur. Meng de saus met de pasta en doperwtjes, breng eventueel verder op smaak met wat zout en peper.
  3. Schep de pasta in 5-6 warme diepe borden en bestrooi met de stukjes ontbijtspek en de Parmezaan.
Solo
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht