Linguini met champignons en scampi’s

1150 20 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 200 g scampi’s
  • 15 cl Solo Vloeibaar Light
  • 300 g linguini
  • gezouten water
  • 150 g champignons
  • 1 knoflookteentje
  • peper en zout
  • 2 handjes ontsteelde bladpeterselie
  • 4 cl notenolie
  1. Kook de linguini al dente in gezouten water.
  2. Bak de in plakjes gesneden champignons in een heel hete pan met Solo Vloeibaar Light en het geperste lookteentje. Kruid met peper en zout en bestrooi met peterselieblaadjes.
  3. Wentel de scampi’s in Solo Vloeibaar Light en verhit een pan. Doe de scampi’s in de pan wanneer die rookt en bak ze aan beide kanten mooi bruin.
  4. Doe de uitgelekte linguini bij de champignons.
  5. Verdeel de linguini en de scampi's over de borden en
  6. besprenkel met notenolie.
Solo