Linguini kip of scampi, rode pesto, mascarpone

51 30 3 5
Aantal personen:
  • 1 pak Linguini
  • 500gr scampi's of
  • 3 kipfilet
  • 1 potje rode pesto
  • 1 teentje look
  • 1 gevogelte/kruiden bouillon blokje
  • 500gr mascarpone
  • 3 à 4 soeplepels bruine suiker
  1. Neem een antikleef-wokpan, beetje olijfolie toevoegen, kippenblokjes/scampi's toevoegen en even laten bakken.
  2. Doe er het potje rode pesto bij, de hele pot mascarpone, dit alles goed roeren op een medium vuurtje.
  3. Doe vervolgens het verpulverde bouillonblokje bij en de bruine suiker.
  4. Laat dit nog een 2min al roerend sudderen op een zacht vuurtje.
  5. Laat ondertussen de linguini koken en voeg dit bij de wokpan met saus, alles goed mengen.
  6. Op het bord dresseren en afwerken met half zongedroogde tomaatjes.
  7. SMAKELIJK!!
Torfske