Linguine met groene boontjes en kikkererwten

16 15 Gemiddelde moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 1 bouillonblokje Knorr Finesse Groenten
  • 350 g linguine of andere lange pasta
  • 4 stevige tomaten
  • 300 g zachte boontjes
  • 3 soeplepels Solo vloeibaar
  • 1 handvol zwarte olijven, ontpit
  • 100 g kikkererwten uit blik
  • 2 soeplepels Bertolli pesto verde
  1. Snij de uiteinden van de boontjes. Blancheer ze en spoel ze goed onder koud stromend water af. Spoel ook de kikkererwten goed af onder stromend water.
  2. Kook de pasta al dente in ruim kokend water en 1 bouillonblokje Knorr Finesse Groenten. Snij de tomaten terwijl de pasta kookt. Verhit de margarine in een pan. Voeg er de tomaten, groene boontjes, olijven, kikkererwten en 1 eetlepel water aan toe. Kruid het geheel. Laat 5 minuten sudderen.
  3. Neem van het vuur en voeg er tenslotte de pesto aan toe.
  4. Giet de pasta af. Meng de saus door de pasta en dien meteen op.
Solo