Linguine met Curcuma en Pancetta

2 40 0 5
Aantal personen:
  • 75 g. zongedroogde tomaten in olie
  • 4 soepl. olijfolie
  • 1,5 koffiel. curcuma
  • 50 ml. water
  • 75 g. pancetta in kleine stukjes
  • 3 stuks chalotjes (fijngehakt)
  • 2 teentjes look
  • 200 ml. tomatensaus
  • 250 g. linguine pasta
  • 200 g. verse spinazie
  • peper en zout
  1. Snij de pancetta in fijne stukjes en verwarm ze voorzichtig in een pan zonder vet. Ondertussen doe je olijfolie in een pot en stoof je de chalotjes samen met de fijngeperste look. Doe er dan de curcuma bij en de tomatensaus. Bijkruiden met bouiilon of peper en zout. Eventueel water bij doen als je de saus te dik is. Nu kan je de pancetta en de spinazie erbij doen of dit op het einde in het bord erbij serveren.
  2. Dit is een heerlijke pastasaus!!
  3. De pasta koken volgens voorschrift en aan tafel...
11je