Lentesalade met kip

6 21 5 5
Aantal personen:
  • 1 kipfilet in reepjes
  • 75 gr gemengde jonge bladsla
  • 2 perziken op siroop in plakjes
  • 2 el culinaire pittenmix
  • 1 el citroensap
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl mosterd
  • 1 tl vloeibare honing
  • peper en zout naar smaak
  • 1 el ketjap ( marineren)
  1. Klop een dressing van de olie, citroensap, honing, mosterd en peper en zout.
  2. Marineer de kipreepjes 5 min in de ketjap met wat peper en zout.( Hoeft niet is ook lekker gewoon puur gebakken) Bak de reepjes ca 6 min bruin en gaar.
  3. Dresseer ondertussen de salade op mooie bordjes en sprenkel er de dressing over.
  4. Dresseer de reepjes perzik over de salade. Verdeel er de hete gare stukjes kipfilet over en bestrooi met de pittenmix.( Croutons kan ook prima)
  5. Serveer meteen. Heerlijk
Love to Cook