Lekker ricotta-mascarpone dessertje

92 30 5 5
Aantal personen:
  • vanillesuiker
  • 250 gram ricotta-kaas
  • 250 gram mascarpone
  • kristalsuiker
  • Amaretto
  • Vers fruit
  1. Je kan dit dessert op voorhand klaarmaken.
  2. Meng de ricotta en mascarpone, voeg er naar smaak, vanillesuiker, kristalsuiker en Amaretto aan toe.
  3. Alles goed mengen en afgedekt in de frigo bewaren.
  4. Vers fruit fijn snijden en ook afgedekt in de frigo bewaren.
  5. Bij het opdienen schep je het vers fruit op een bordje en schenk er ricotta-mascarponemengsel over.
  6. Versier met een muntblaadje.
  7. Lekker fris na een heerlijke BBQ.TIP: voor een feestelijk dessert kan je dit klaarmaken met bosvruchtenmengeling uit de diepvries. Laat de bosvruchtenmengeling opkoken met suiker zodat het een beetje indikt.
  8. Schep dit mengsel in glaasjes en laat afkoelen. Daarna vul je aan met het ricotta-mascarponemengsel. Klaar!
Marijke_1