Lekker kerstmenu met o.a. kalfsfilet met kruidenkorst en asperges - Hapje: Toastjes met zalm, komkommer en zure room

260 20 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 1/2 limoen
  • 75 ml zure room
  • grof zeezout
  • 300 g zalmfilet
  • 3 witte boterhammen
  • 1/2 komkommer
  • 1 eetlepel(s) fijngehakte dille
  • 1 eetlepel(s) olijfolie
  • peper
  1. Bak de zalm gaar in de Solo. Snij de geschilde komkommer in dunne reepjes en vermeng ze met olijfolie en enkele druppels limoensap. Snij de limoen daarna in kleine stukjes. Klop de room lichtjes op en breng op smaak met zout en peper. Snij de zalm in kleine stukjes. Snij elke boterham ongeveer in 6 stukjes en toast ze. Schik de zalm op de toastjes. Garneer met komkommer, room, een beetje dille en een klein stukje limoen.
Solo
Meer inspiratie

BelgischVleesHoofdgerecht