Lauwe zomersla

881 22 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 0.5 ijsbergsla
  • 5 verse abrikozen
  • zout
  • 3 eetlepels Solo
  • 150 g pasta
  • 2 eetlepels balsamicokazijn
  • verse tuinkruiden
  • 2 tomaten
  • peper
  • 1 blik ananas in blokjes
  1. Snipper de sla grof.
  2. Ontpit de abrikozen en snijd ze in stukken.
  3. Laat de ananas uitlekken.
  4. Pel en ontpit de tomaten en snij ze in stukken.
  5. Kook de pasta beetgaar in gezouten water.
  6. Giet af en roer er de Solo en de azijn door.
  7. Breng op smaak met peper.
  8. Laat nog een beetje afkoelen en roer er dan de abrikozen, de tomaten en de ananas door.
  9. Werk af met peper en verse tuinkruiden en dien op.
Solo