LAUWE SALADE VAN ARTISJOKKEN EN KALFSLEVER

2 60 0 5
Aantal personen:
  • 8 STUKS ARTISJOK KLEIN BRETAGNE
  1. ARTISJOKKEN PELLEN EN BOVENAAN AFSNIJDEN
  2. ONDERAAN SCHILLEN
  3. KIPPENBOUILLON EN KRUIDENBOEKET
  4. 45 MIN KOKEN
  5. LATEN AFKOELEN
  6. MET VORK IN KLEINE STUKKEN VERDELEN
  7. HARDE DELEN VERWIJDEREN (STUKJES BOVENAAN)
  8. PEPER EN OLIJFOLIE TOEVOEGEN EN TRUFELOLIE
  9. INMIDDELS DE LEVER BAKKEN TOT HEEL LICHT ROZE
  10. RECHTE STUKKEN ERUIT SNIJDEN EN DAN HEEL FIJNE SCHIJFJES SNIJDEN ZOALS CARPACIO
  11. OP DE ARTISJOK SCHIKKEN BV ROND BORD MET ZIJKANTEN ARTISJOK
  12. OP DE LEVER FLEUR DE SEL VAN DE CAMARGUE
MALIAKOV
Meer inspiratie

FransVleesVoorgerechtZomer