Lauwe couscoussalade met gegrilde groenten

294 30 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 3.5 dl water
  • zout
  • verse tuinkruiden
  • 1 courgette
  • peper
  • 2 dl Bertolli extra vergine
  • 0.5 citroen
  • 100 g champignons
  • 1 aubergine
  • 8 asperges (4 groene,4 witte)
  • paprika (1/2 groene,1/2 gele,1/2 rode)
  • 250 g couscous
  1. Breng het water aan de kook en giet over de couscous.
  2. Laat rusten tot alle water is opgenomen.
  3. Roer snel om met een vork en laat op kamertemperatuur komen.
  4. Snij de groenten in beetklare stukken en leg ze 10 minuten te marineren in de olijfolie met het citroensap, peper en zout.
  5. Grill ze en schik ze op de couscous. Werk af met citroensap indien nodig.
Solo