Lasagne van ham, oesterzwammen en spinazie met room

282 40 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 250 g capellini
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 150 g oesterzwammen
  • 50 g sjalotten
  • 300 g bladspinazie met room
  • 6 plakken gekookte ham
  • 4 eetlepels Bertolli extra vergine
  1. Verwarm de spinazie zoals voorgeschreven op de verpakking.
  2. Kook de capellini al dente en bak deze in een ring van 8 cm diameter in olijfolie zonder al te veel te kleuren.
  3. Verwarm de oven voor op 160°.
  4. Versnij de oesterzwammen en bak ze gaar in Solo met de versnipperde sjalotten.
  5. Versnij de ham in fijne reepjes.
  6. Leg op de cirkel gebakken capellini, de spinazie, de oesterzwammen vermengt met de ham en daarop nog een weinig spinazie en vervolgens terug oesterzwammen met ham.
  7. Dek af met een cirkel capellini.
  8. Verwarm de schotel een 7-tal minuten in de voorverwarmde oven.
Solo
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht