Video afspelen

Lasagne van groenten

3 30 4 5
Aantal personen:
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • Solo bakken & braden
  • 4 tomaten
  • 1 el tomatencoulis
  • peper & zout
  • Knorr Aromat tuinkruiden
  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 1 venkel
  • 1 bol mozzarella
  • ½ bosje basilicum
  1. Hak de ui en de knoflook fijn en stoof ze aan in wat Solo.
  2. Snijd de tomaten in blokjes en doe ze ook in de pan.
  3. Voeg dan de tomatencoulis eraan toe en laat alles zachtjes sudderen.
  4. Kruid de saus met peper, zout en Knorr Aromat tuinkruiden.
  5. Snijd de aubergine, de courgette en de venkel in ringetjes en bak ze op de plancha of in een pan met antiaanbaklaag met een beetje Solo.
  6. Kruid de groenten.
  7. Smeer een beetje Solo op een bakplaat en bouw de lasagne op in ringen.
  8. Schik de groenten dus in de ring in verschillende laagjes met telkens een lepel tomatensaus ertussen.
  9. Snijd 4 plakjes mozzarella en leg die bovenop de lasagne.
  10. Zet de lasagne in de oven op 180 °C gedurende 5 minuten.
  11. Werk af met wat basilicum en serveer.
Koken Op De Markt