Lasagne met pecorino en knoflook, gebakken kipreepjes en courgette

52 45 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 2 courgettes
  • 1 pot (500 g) Bertolli Pastasaus Pecorino
  • 300 g gebakken kipreepjes
  • 1 bekertje (200 ml) zure room
  • 300 g voorgekookte lasagnevellen
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de courgettes in dunne plakjes. Meng de pastasaus met 1 dl koud water.
  2. Bedek de bodem van een ingevette ovenschaal (ca. 1½ l inhoud) met een laagje courgetteplakjes, een dunne laag pastasaus, wat courgetteplakjes en wat kipreepjes. Schep er een paar tl zure room op. Bedek met een laagje lasagnevellen. Schep daar een laagje saus op (zodat de lasagne goed bedekt is). Leg daar weer plakjes courgette en wat kipreepjes op en schep er een paar tl zure room op. Bedek met lasagnevellen. Herhaal tot alles op is en eindig met een laag saus, courgette, kip en zure room.
  3. Laat de lasagne in de hete oven in ca. 30 min. gaar en goudbruin worden. Schep de lasagne aan tafel op de borden.
Solo
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht