Lasagne met courgetten, gerookte zalm en surimi

34 15 0 5
Aantal personen:
  • 2 blikken tomatenvlees
  • 8-tal vellen lasagne
  • 2 Courgetten in schijfjes gensneden
  • 1 pakje gerookte zalm
  • 1à-tal Surimistaafjes of gesnipperde surimi
  • 1 potje Sacle of rode pesto
  • 1 doosje room
  • 1 doosje Chavroux
  • Geraspte kaas
  1. Bedek de bodem van een schotel met tomatensaus (+/- een half blik)
  2. Bedek het met harde lasagnevellen, ingesmeerd met Chavroux
  3. Leg er een laag courgetten in schijfjes op
  4. Leg er de surimi op, in stukjes gesneden
  5. Bedek met de gerookte zalm
  6. Meng de rest van het tomatenvlees met twee eetlepels Sacla of rode pesto en met een doosje (of de helft) room.
  7. Giet de helft ervan over de zalm.
  8. Bedek het met harde lasagnevellen, ingesmeerd met Chavroux
  9. Leg er een laag courgetten in schijfjes op
  10. Giet er de andere helft van het tomatenmengsel over
  11. Bedek let geraspte kaas
  12. Ongeveer een halfuur in een voorverwarmde oven op 180 °
Amélie