Lasagne met broccoli en mozzarella

416 30 Gemiddelde moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 5 el bloem
  • 500 g broccoli
  • 200 g verse kaas (spread) met gedroogde tomaten
  • 2 blokjes Knorr Finesse bouillon groenten
  • 1 zak Bertolli Pastasaus fijne kruiden
  • 100 ml Solo vloeibaar
  • 125 g mozarella
  • 1 ui
  • 9 vellen gebruiksklare lasagne
  • 500 ml water
  1. Verwarm de oven voor op 225 graden
  2. De broccoli in roosjes verdelen en met de gesnipperde ui in twee eetlepels vloeibare margarine fruiten. De bouillonblokjes in 1/2 l water oplossen en over de broccoli gieten. Dit geheel 3 minuten laten koken.
  3. Een roux maken door de Solo-margarine te smelten en er de bloem in te bakken. Vervolgens al roerend aanlengen met de broccolibouillon. De verse kaas erdoor roeren. Een vuurvaste schotel vullen met afwisselend een laagje tomatensaus, lasagnevellen en broccolisaus. Eindigen met broccolisaus, bedekt met schijfjes mozzarella.
  4. Ongeveer 20 minuten bakken in de oven.
Solo