Lasagne Bolognese

31 50 4 5
Aantal personen:
  • 8 vellen lasagne (naargelang grote ovenschaal)
  • 1 bokaal tomatensaus (heinz of miracoli spaghettisaus)
  • 200 gr gemalen kaas
  • 1 pakje kaassaus
  • melk
  • 400 gr gehakt
  • ajuin
  • 2 paprika's
  1. Snij de ajuin fijn. Stoof ajuin in beetje boter voeg dan het gehakt toe en bak bruin. Snij de paprika fijn en stoof in beetje boter. Voeg het gehakt en de tomatensaus bij de paprika. Maak de kaassaus klaar (zoals vermeld op pakje). Verwarm de oven tot 170c°. Leg eerst vellen lasagne in de ovenschaal daarover een laag saus en dan een laag gemalen kaas, dan terug lasagne, saus, kaas... Giet dan de kaassaus over het geheel en werk af met nog een laag gemalen kaas.
  2. Tip:
  3. Je kan groene en gele lasagne gebruiken en kleuren afwisselen dan krijg je een mooi kleurenpalet in lagen.
  4. Smakelijk!
Veerle Verbrug