Lasagne bolognese met verse groenten

7 110 0 5
Aantal personen:
  • 12 lasagne bladen
  • 150 g geraspte gratin kaas
  • 300 ml bechamelsaus
  • 1 ajuin
  • 3 grote wortels
  • 1 rode,groene en gele paprika
  • 200 g champions
  • 200 g gehakt
  • 1 glas pasata
  • 1 blikje geconcentreerde tomatenpuree
  • zout en peper
  1. Bak het gehakt in wat olie en voeg de ajuin gehakt toe.
  2. Hak de champions en de paprika en rasp de wortels en voeg die ook bij de pan.
  3. doe daarbij de kruiden naar smaak, de pasata en de tomatenpuree. laat nog 1 uur pruttelen.
  4. Doe in een ingevette ovenschotel 3 bladen, 4 el bechamelsaus, 6 el bolognese en een beetje kaas herhaal dit nog 3 keer.
  5. Doe op de bovenkant wat meer kaas en bak voor 20 minuten afgedekt in een oven van 200°C en dan nog eens onafgedekt voor 15 minuten. Smakelijk
Fadwa E