Lasagna van zalm en witloof

4 30 0 5
Aantal personen:
  • 700 gr witloof
  • 500 gr verse zalm
  • 200 gr gerookte zalm
  • 1 eetlepel dille
  • 400 ml volle melk
  • 70 gr boter
  • 70 gr bloem
  • 400 ml visfond
  • 1 pezo
  • 200 gr lasagnavellen
  • 150 gr gemalen kaas
  1. kuis de witloof, verwijder bitter gedeelte en versnipper
  2. 2 laat 2 min koken
  3. versnijd de verse zalm in reepjes
  4. meng de verse zalm en we witloof en kruid met de dille en de pezo
  5. maak de bechamelsaus: maak een roux van de bloem en de boter en voeg met maatjes de melk en de visfond toe
  6. vet een overschaal in
  7. begin met een laagje bechamelsaus
  8. leg daarop een laagje lasagnavellen
  9. daarop een laagje gerookte zalm
  10. laagje witloof + zalm
  11. laagje saus
  12. lasagnevellen
  13. 2de laag gerookte zal
  14. 2de laag zalm + witloof
  15. laagje saus
  16. verspreid de kaas
  17. zet 35min in een voorverwarmde oven van 200°
  18. enjoy !!
epona1986