Lasagna van courgette en aubergine

0 45 0 5
Aantal personen:
  • 4 courgettes
  • 2 aubergines
  • 1 zak bertolli bolognese
  • 200 gram geraspte parmezaanse kaas
  • olijfolie
  • zout
  1. snij de courgette over de lengte in plakken. Snij de aubergine over de lengte in plakken. Bestrooi de aubergines flink met zout, zodat het vocht eruit trekt. Dan bakken ze beter. Bak de courgetteplakken aan beide zijden bruin in olijfolie. Spoel het zout van de aubergines, dep droog en bak eveneens aan beide zijden bruin in olijfolie. Warm de saus op. Beleg de bodem van een ingevette ovenschaal met courgette. Lepel er wat saus over en bestrooi lichtjes met kaas. Doe er dan plakken aubergine op en opnieuw saus. Ga zo door tot al de ingredi├źnten zijn opgewerkt. Eindig met saus en kaas. Bak de lasagne in 15 minuten af in een hete, voorverwarmde oven op 200┬░C.
NelekeP