Lasagna Bolognese

57 45 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • olijfolie
  • 500 g (voorgekookte) lasagnevellen (wit of groen)
  • 1 zak Bertolli pastasaus Bolognese
  • 400 g béchamelsaus
  • 300 g geraspte Parmezaanse kaas
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een ovenvaste schaal in met olie.
  2. Bedek de bodem van de schaal met een laag lasagnevellen. Schep daar royaal Bolognese vleessaus op, een paar lepeltjes béchamelsaus en wat Parmezaanse kaas.
  3. Bedek met een laagje lasagnevellen en schep daarop weer Bolognesesaus, béchamelsaus en Parmezaan. Maak zo een aantal lagen en eindig met Parmezaanse kaas. Zorg dat de lasagnevellen goed bedekt zijn met saus.
  4. Laat de lasagne in de hete oven in minstens 30 minuten gaar en bruin worden.
Solo
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht