lansagne italianse wijze

3 90 5 5
Aantal personen:
  • 350 gram rundergehakt
  • olijfolie
  • 1 grote ui
  • 2 teentjes knoflook
  • zout
  • peper
  • bassilicum
  • thijm
  • paprikapoeder
  • rundenbouillonblokje
  • tomatenpuree
  • 2 blikken tomaten
  • 200 gram parmezaanse kaas
  1. De ui schillen en snipperen, knoflook pellen
  2. Olie warm laten worden in sauspan
  3. Ui en geperste knoflook fruiten in de pan.
  4. Rundergehakt erbij en kruiden erbijvoegen
  5. Tomatenpuree, wat water en blikken tomaten erbij.
  6. tot slot bouillonblokje erbij
  7. en half uurtje laten pruttelen
  8. De parmezaanse kaas vermengen.
  9. Oven voorverwarmen 175° C
  10. Ovenschaal invetten
  11. Laag om laag saus en lasagnevellen in de schaal doe
  12. Beginnen en eindigen met de saus.
  13. Schaal ongeveer 20 tot 25 minuten in de oven
  14. Parmezaanse kaas erover heen strooien en dan nog een keer 10 minuten in de oven
arne beckerson