Langoustines met bladspinazie, morieltjes en gepocheerd ei

52 15 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 0.5 dl truffelsap
  • 0.5 dl gevogeltebouillon
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 16 verse langoustines
  • 350 g bladspinazie met room
  • 200 g morieltjes
  • 4 eieren
  • peper en zeezout
  1. Spoel de morieltjes in lauw water, droog de paddestoelen en bak ze in Solo.
  2. Pocheer ondertussen de eieren.
  3. Neem de morieltjes uit de pan en bak de gepelde langoustinestaartjes kort in hetzelfde braadvocht.
  4. Schik de langoustines, morieltjes en de spinazie in vier borden.
  5. Deglaceer de braadpan met de truffeljus en bouillon. Laat even flink koken en begiet de gerechten met het vocht.
  6. Leg in ieder bord een gepocheerd ei en strooi er zeezout en peper op.
Solo