Lamsribbetjes met olijven en seldermousse

24 40 0 5
Aantal personen:
  • 2 stukken lamsribbetjes
  • 1 snuifje curry
  • 2,5 dl light room
  • 65 g tapenade
  • 125 g Solo
  • 25 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 teentje look
  • 65 g paneermeel
  • 1 knolselder
  1. Mix de tapenade met het paneermeel, de kaas en de look glad.
  2. Roer er Solo onder tot je een gladde bereiding bekomt.
  3. Rol tussen 2 lagen huishoudfolie dun uit en laat koel opstijven.
  4. Pel en verdeel de selder in blokjes.
  5. Kook in de light room gaar en pureer.
  6. Breng op smaak met peper en zout.
  7. Bak het vlees aan beide kanten gedurende 5 minuten aan in de rest van de Solo.
  8. Laat dan nog 8 minuten verder garen in een op 200° voorverwarmde oven.
  9. Verdeel er de olijvenbereiding over en schuif nog 2 minuten onder de grill. Dien op met de seldermousse.
Solo
Meer inspiratie

VleesHoofdgerecht