Lamskroontje met gegratineerde tomaat

0 0 0 5
Aantal personen:
  • 1 Lamskroontje
  • 2 Tomaten
  • 3 teenjes knoflook
  • 2 el geraspte parmazaan
  • 2 el paneermeel
  • enkele takjes rozemarijntakjes
  • olijfolie
  • peper & zout
  1. Verwarm de oven voor op 180°C
  2. Bestrijk de ovenschotel met olie.
  3. Kruid het vlees rondom met peper en zout en leg het in de schotel.
  4. Doe er ook de knoflook en de rozemarijn bij.
  5. Spoel de tomaten en snij ze doormidden.
  6. Leg ze methet snijvlak naar boven bij het vlees in de schotel.
  7. Meng het paneermeel met de parmezaan en strooi het over de tomaten.
  8. Besprenkel alles met olijfolie en zet 12 tot 15 minuten in de oven
Mieke 100
Meer inspiratie

BelgischVleesHoofdgerecht