Lamskoteletjes met tomatensabayon

1 25 0 5
Aantal personen:
  • 12 Papritomaatjes
  • Kg 2 Boter
  • El 5 Balsamicoazijn
  • Kg 1/2 Zoete aardappelen
  • Gr 100 Sojascheuten
  • Rucola
  • Enkele Zuringblaadjes
  • 2 Eierdooiers
  • Cayennepeper
  • 12 Lamskoteletten
  1. Smelt 1 kg boter en voeg de blokjes tomaat toe . Laat zacht stoven en blus na vijf minuten met balsamico . Kook de tomaten tot moes en pureer ze en laat afkoelen .
  2. Meng de plakjes zoete aardappelen met Sojascheuten , rucola en zuring .
  3. Bak de Lamskoteletten mooi Rose in een nootjes boter . Klop de eierdooiers met vier El tomatensoep en twee El balsamico . Klop tot sabayon op . Breng op smaak met cayennepeper .
  4. Verdeel de koteletten op de borden en werk af met sabayonne .
Izegem 54
Meer inspiratie

BelgischVleesHoofdgerecht