Lamskoteletjes met koriander

6 30 2 5
Aantal personen:
  • 12 lamskoteletjes
  • 3 el olijfolie
  • 4 teentjes knoflook
  • 400 gr tomatenblokjes uit blik
  • 1 el korianderpoeder
  • 1 el vloeibare honing
  • 1 bosje verse koriander, fijngehakt
  • 1 el korianderbolletjes, fijn geplet
  • peper&zout (pezo)
  1. Pel de knoflook.
  2. Verhit de olijfolie in een pan met dikke bodem en bak de koteletjes aan samen met de knoflook.
  3. Haal de koteletjes uit de pan en hou ze warm onder aluminiumfolie.
  4. Doe de tomatenblokjes in de pan en voeg er het koriandepoeder, de honing en de helft van de verse koriander aan toe.
  5. Laat 5 minuten pruttelen op een zacht vuur.
  6. Doe daarna de koteletjes in de saus en zet het deksel op de pan, laat 15 minuten verder garen.
  7. Breng op smaak met pezo en bestrooi met de rest van de verse koriander en de fijn geplette koriander.
  8. Dien op met rijst.
Victor S.