Lamskoteletjes met basmatirijst, curry en komkommer-yoghurtdressing

384 25 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 8 lamskoteletjes
  • 2 zakjes Knorr kant-en-klare currysaus
  • Solo Vloeibaar
  • takjes koriander
  • zout
  • 2 potjes natuur yoghurt
  • 300 g basmati rijst
  • 2 komkommers
  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bak ondertussen de lamskoteletjes in de Solo Vloeibaar en warm de Knorr currysaus op.
  3. Schil de komkommers en halveer deze.
  4. Lepel er de pitjes uit en snij in piepkleine blokjes.
  5. Meng de gesneden komkommer met 8 eetlepels yoghurt, 4 eetlepels fijngehakte koriander en breng het geheel op smaak met zout.
  6. Druk de rijst aan in ronde kommen en stort op de borden.
  7. Lepel er de saus naast.
  8. Schep de komkommer-yoghurtdressing in 4 kleine kommetjes en plaats ze op de borden.
  9. Garneer met koriander.
Solo
Meer inspiratie

IndischRijstHoofdgerecht