Lamskoteletjes in olijvenkorstje met gekonfijte paprika

1262 35 Gemiddelde moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 700 g niet van elkaar gesneden lamskoteletten
  • 2 rode paprika’s
  • 150 g ontpitte groene olijven
  • 1 teentje look, gehakt
  • 3 takjes verse tijm
  • 1 ui
  • harissa
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 25 g Solo Light vloeibaar
  • zout en peper
  • 0.5 l lamsfond
  1. Pel en snipper de ui
  2. Pel en ontpit de paprika’s en snij ze in reepjes. Laat ze 15 minuten garen met de gehakte ui en 2 eetlepels olijfolie. Kruid met peper en zout.
  3. Hak de olijven met 1 eetlepel olijfolie tot een gladde pasta en kruid met de look, harissa en tijm.
  4. Smelt de Solo Light Vloeibaar in een schotel en
  5. laat het vlees aan alle kanten kleuren. Smeer het vlees in met de olijvenpasta
  6. en laat 8 minuten garen in een op 180 ° voorverwarmde oven.
  7. Doe de lamsfond in de pan en laat inkoken tot een saus.
Solo
Meer inspiratie

VleesHoofdgerecht