Lamsfilet

6 30 2 5
Aantal personen:
  • 4 lamsfilets
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 el boter
  • 1 tl tijm
  • peper
  • zout
  1. - Pel de knoflookteentjes en verdeel in 4 partjes. Laat de lamsfilets oppervlakkig ontdooien, maak telkens 2 inkepingen en duw er een knoflookpartje in.
  2. - Meng de tijm met peper en zout en wrijf er de lamsfilets mee in.
  3. -Smelt ondertussen 2 el boter in een braadpan. Bak de gekruide lamsfilets aan beide kanten aan op middelmatig vuur. Schik in een ovenschotel.
  4. - Zet de schotel met vlees in een op 200°C voorverwarmde oven en laat het vlees ongeveer 10 min. bakken, naar smaak en dikte.
  5. (Colruyt Lekker Feesten, 66)
vaya