Lamsfilet met pistachenotenkorst

23 30 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 150 g gepelde pistachenoten
  • 75 g paneermeel
  • 3 el Solo Vloeibaar
  • 1 eiwit
  • bloem
  • 4 lamsfilets (à 180 gram)
  • zout
  • peper
  1. Verwarm de oven voor op 200ÂșC. Draai de pistachenootjes met het paneermeel, 1 eetlepel vloeibare margarine en het eiwit in de keukenrobot tot een homogene mix.
  2. Bestrooi het vlees met zout en peper en haal het door de bloem. Klop de overtollige bloem eraf. Verhit 2 eetlepels vloeibare margarine in de pan en bak hierin het vlees rondom ca. 4 minuten. Haal het uit de pan en leg het op een bakplaat.
  3. Verdeel het pistachemengsel over het vlees, bedek ook de zijkanten. Druk het goed aan. Bak het vlees met de notenkorst ca. 8 minuten in de oven.
Solo
Meer inspiratie

VleesHoofdgerecht