Lamscarrè met peterselie

6 40 0 5
Aantal personen:
  • 2 carrè's van lam met elk 6 ribben
  • 2 sl fijngehakte peterselie
  • 2 sl kruimels van wit brood
  • 2 takjes tijm
  • 1 sl grof zout
  • 1 sl gemalen peper
  • 6 teentjes look
  • 2 sl olijfolie
  1. Verwarm de over op 210° . Vet een bakplaat lichtjes in en schik er het vlees op. Bestrijk het vlees met olijfolie.
  2. Meng de peterselie, broodkruimels en fijngehakte tijm, voeg er grof zout en peper aan toe. Bestrooi hiermee het vlees. Voeg dan de knoflookteentjes toe.
  3. Bak het gerecht ongeveer 20 minuten, totdat het vlees roze kleurt. Pas daarna de temperatuur en de baktijd aan aan het gewenste resultaat.
  4. Verwijder de schotel, laat het vlees 10 minuten rusten en dien op.
Sambaatje