Kwarteleitjes met tonijn

26 15 0 5
Aantal personen:
  • 4 kwarteleitjes
  • 1 blik tonijn in eigen nat
  • 2 ansjovisfilets (potje)
  • 1 el kappertjes (uitgelekt)
  • 1 kippenei (hard gekookt)
  • 2 el verse mayonaise (met citroensap)
  • citroensap
  • enkele zongedroogde tomaten (fijn gesneden)
  • rucola
  • grof zeezout
  1. Maak een mayonaise met citroensap. Laat de tonijn en kappertjes uitlekken.
  2. Kook de eitjes 3 minuten en pel ze. Pureer de tonijn, ansjovisfilets, ei en de kappertjes. Meng met de mayonaise en breng op smaak met nog wat citroensap. Doe in mooie glaasjes een lepeltje tonijnsaus, zet daarop een kwarteleitje, versier met een blaadje rucola en zongedroogde tomaat. strooi er wat grof zeezout over.
Victor S.