Kwarteleitje met kruidenzout, chorizo en zongedroogde tomaat

1 30 0 5
Aantal personen:
  • 8 kwarteleieren
  • plakjes 8 chorizo
  • 16 zongedroogde tomaten
  • koffielepel 1/2 gedroogde tijm
  • koffielepel 1 zeezout
  • koffielepel 1 komijnzaad
  • blaadjes 8 basilicum
  • 8 prikkers
  1. Kook de kwarteleitjes in 4 minuten half hard.
  2. Laat ze schrikken onder koud water en pel ze voorzichtig.
  3. Meng de tijm, het zeezout en het komijnzaad en plet alles goed.
  4. Rol de eitjes door het kruidenzout.
  5. Vouw de plakjes chorizo in 4 en steek op prikkers.
  6. Vervolg met een tomaatje, een kwarteleitje, weer een tomaatje en een blaadje basilicum.
tityken1980
Meer inspiratie

BelgischVleesAperitiefhapje