Kruidig hespengebraad

10 45 3 5
Aantal personen:
  1. Ingrediƫnten :
  2. 1 kg hespengebraad
  3. 1 grote wortel
  4. 1 stengel groene selder
  5. 6 takjes tijm
  6. 1 laurierblad
  7. 4 Ć  5 jeneverbessen
  8. 1 steranijs
  9. 1 bouillonblokje
  10. peper en zout
  11. Bereiding:
  12. Maak de groenten schoon en snij wortel en selder in blokjes. Leg wat van deze groenten op de bodem van en grote kookpot. Schik daarop het gebraad samen met de rest van de groenten en alle kruiden. Verdeel hierover het bouillonblokje en kruid het geheel met peper en zout. Vul de pot met water tot het vlees volledig onderstaat. Breng aan de kook en laat ongeveer 20 min. doorkoken. Schuim regelmatig af. Haal het gebraad uit het kookvocht, snij het in schijven en dien het warm op.
Theoke_1