kruidig eenpansgerecht

3 30 0 5
Aantal personen:
  1. 800 g aardappelen
  2. 600 g courgettes
  3. 3 tomaten
  4. 20 g vetstof
  5. 400 g gemengd gehakt
  6. 1 kruidenbouillonblokje
  7. oregano
  8. marjolein
  9. peper
  10. 100 g gemalen kaasBereiding
  11. Schil en was de aardappelen en snijd ze in blokjes. Was de courgettes en snijd ze eveneens in blokjes. Was de tomaten en snijd ze in schijfjes.
  12. Verhit vetstof in een pan en bak er de aardappelblokjes in.
  13. Voeg het gehakt toe en bak het rul.
  14. Voeg de courgetteblokjes toe en schik er de tomatenschijfjes op.
  15. Voeg het kruidenbouillonblokje toe. Kruid met oregano, marjolein en peper.
  16. Plaats een deksel op de pan en laat alles op een zacht vuurtje gaar sudderen.
  17. Dien op met de gemalen kaas.
NelekeP