kruidenkaas met gebakken peperkoek

133 20 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 1 bakje bieslookkaas bv Philadelpia
  • 2 schijven peperkoek
  • 1 klontje solo
  • 1 eetl vloeibare honing
  • 2 eetl light-room
  • 1 bieslook
  1. Meng de kaas met room tot een glad mengsel
  2. Spuit dit mengsel in drie toefjes op een bordje
  3. Druppel erboven wat honing op
  4. Besmeer de peperkoek aan weerszijde met Solo en snij elke schijf peperkoek in 4 of 6 stukjes of nog kleinere reepjes
  5. Bak deze kort in de pan, mag een beetje croque zijn, leg aan elk toefje een stukje peperkoek, best nog beetje versieren met een kleinstukje seizoensfruit bv aardbei of kers om wat kleur te geven
  6. Werk af met sprietje bieslook
  7. Dit receptje kan ook in borrelglaasje eventueel verse kruiden toevoegen
suzanne jacobs