Krokante kaastengels

12 20 0 5
Aantal personen:
  • 1 pak 4 sneetjes gekookte Breydelham
  • 1 pak 10 plakjes bladerdeeg diepvries
  • 1 pakje Limburgse kruidengeitenkas
  1. Rol het bladerdaag open en leg het op uw werkblad
  2. besmeer het met de kruidenkaas en bedek vervolgens de kaas met de ham
  3. bedek alles opnieuw met een laagje bladerdaag
  4. snij dit in stokjes van + 2 cm breed (bv met pizzasnijder)
  5. prik gaatjes in het bladerdeeg en bak in een hete oven op bakpapier op 180° tot mooi bruine krokante stokjes (15 à 20 min.)
  6. haal uit de oven en laat afkoelen op een grill (lucht rondom)
  7. stokjes worden lekker krokant
  8. Zo kort mogelijk voor het opdienen bakken
  9. Variati mogelijk qua kaas, beleg, vb chorizo, zalm enz
ggg