Krokant gebakken varkensvlees met champignons

7 20 0 5
Aantal personen:
  • 500 gr vakensvlees(bij voorkeur mignonette), in reepjes gesneden
  • 1 rode paprika in reepjes
  • 500 gr champignons in plakjes
  • 2 el extra droge sherry
  • pezo
  • 1 ui in fijne ringen
  • klontje boter
  1. Verhit een klontje boter in een braadpan en roerbak de ui, paprika en blokjes varkensvlees krokant in 10 minuten.
  2. Schep het vlees met de groentjes uit de braadpan en zet even apart.
  3. Bak de schijfjes champignons in de braadpan tot ze hun sap afgeven.
  4. Doe het krokant gebakken varkensvlees met de groentjes bij de champignons, zet het vuur hoog, bak enkele minuten aan en blus met de extra droge sherry. Kruid met peper en zout.
  5. Serveer het krokant gebakken varkensvlees met champignons bij voorkeur met rijst.
Love to Cook