Krabsalade met groene sla en pittige gedroogde tomatensaus

74 10 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 2 el Bertolli mayonaise
  • 0.5 el Ketchup
  • 2 el Bertolli Pesto rosso
  • 0.5 tl cayennepeper
  • 200 g gekookte krab of krabsticks
  • 4 bosuitjes
  • 100 g botersla
  • 1 zak tacochips
  • Extra:
  • 4 smalle, hoge glazen
  1. Meng de mayonaise met de ketchup, de pesto en de cayennepeper. Snijd de krab in stukjes, de bosuitjes in smalle ringen en de sla in fijne reepjes. Meng de sla met de uitjes.
  2. Leg wat sla op de bodem van de 4 glazen. Druppel er wat saus over. Leg er een paar stukjes krab op. Druppel er weer wat saus op. Herhaal dat 3 of 4 keer tot de glazen vol zijn en eindig met krab en saus. Steek in elk glas een taco chip. Zet de glazen op 4 borden en leg de rest van de chips ernaast. Direct serveren.
Solo