Koud soepje van rucola en komijn

195 15 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 5 eetlepels kruidenkaas
  • peper
  • zout
  • 3 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 2 blokjes Knorr Finesse Kip bouillon
  • 300 g jonge rucola
  • 1 eetlepel komijn
  • balsamicoazijn
  1. Was en droog de rucola. Bak de komijn 2 minuten in de Solo, voeg er de rucola aan toe en laat 3 minuten smelten.
  2. Giet de kippenbouillon (2 bouillonblokjes opgelost in 1l water) erbij en breng aan de kook.
  3. Haal van het vuur en meng met de kruidenkaas.
  4. Mix heel fijn.
  5. Laat 3 uur koelen.
  6. Serveer met enkele druppels balsamicoazijn en een scheutje Solo.
  7. Versier met rucola.
Solo
Meer inspiratie

SoepVoorgerechtZomer