koninginnen hapjes met garnalen en mousselinesaus

32 60 1 5
Aantal personen:
  • 4 bladerdeegvormpjes
  • 3 kipfilets
  • 2dl kippenbouillon
  • 250gr champigons
  • 200gr garnalen
  • 1dl witte wijn
  • 200gr geklaarde boter
  • 2 eierdooiers
  • 1teentje look
  • 1stengel prei wit
  • 1kleine ui
  • 2dl room
  1. -gaar de prei,de ui en de kipfilets in de kippenboullon tot de kip goed gaar is.
  2. -bak de champigons
  3. -kip snijden
  4. -bladerdeeg bakken 180c
  5. -laat de kippenboullion samen met de room inkoken tot saus dikte
  6. -voeg de kip toe+ champigon
  7. -maak de saus met de eierdooiers,witte wijn en boter
  8. -snijd het bladerdeeg open kippenmengesel erin garnalen toevoegen +saus
druufje