Konijn met look en witte wijn

11 65 0 5
Aantal personen:
  • 1 konijn, in stukken - pezo - 2 el olijfolie - 2 el paprikapoeder - 1 el komijnpoeder - 4 blaadjes laurier - 1 bol knoflook - 250 ml witte wijn - 50 ml brandy of cognac - 250 ml bouillon van gevogelte of water (optie) - 2 el gehakte peterselie - 1 el amandelen, gegrild en gehakt
  1. Bestuif de stukken konijn met pezo, komijn en paprika.
  2. Bak ze aan alle kanten in olijfolie. Voeg de look en de laurierblaadjes toe. Giet er de brandy
  3. over en blus met de witte wijn. Voeg indien nodig nog 250 ml bouillon of water toe.
  4. Laat op een laag vuurtje 1 uur sudderen. Breng op smaak met pezo. Bestrooi met
  5. peterselie en gegrilde amandelen.
  6. Dien warm op. Smakelijk!
nicro