Konijn met honing

5 80 0 5
Aantal personen:
  • 4 konijnenbouten
  • 700 gr krielaardappelen
  • 2 rode uien
  • Marinade:
  • 1 el olijfolie
  • 2 el vloeibare honing
  • 2 kl komijnpoeder
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el rode wijnazijn
  • peper&zout (pezo)
  1. Maak eerst de marinade: pel en plet de knoflook, meng deze met de olie, honing, komijn, en de wijnazijn in een kom, afkruiden met pezo.
  2. Leg de konijnenbouten in een ovenschaal en giet er de marinade over, laat minstens 30 minuten marineren.
  3. Warm de oven voor op 220°.
  4. Spoel de krielaardappelen, dep droog en snij in kwartjes.
  5. Pel de uien en snij in partjes.
  6. Leg de aardappelen en de ui bij de bouten in de ovenschaal en zet ze +/- 35 minuten in de warme oven.
  7. Bestrooi net voor het serveren met gehakte bladpeterselie en dien op met roomspinazie of gestoofde boontjes.
Victor S.