kommer en surimi hapje

10 15 1 5
Aantal personen:
  • 400 gr Surimi
  • volgens smaak bieslook
  • 2 eieren
  • 2 klein salotjes
  • 4a5 lepels mayonaise met citroen
  • 1 komkommer
  • zout en peper
  1. De eieren 10 min koken
  2. onder tussen de surimi grof hakken
  3. de sjolotjes fijn hakken
  4. de eieren grof hakken
  5. bieslook fijn hakken nog wat over laten om te versieren
  6. doe nu alles in een schaal en meng de mayonais erdoor
  7. en wat kruiden (proeven)
  8. snij de kommerer en schijfjes van een 5mm
  9. leg er drie op een bord leg er een mooi torreke van de mengeling op
  10. snij de rest vann de bislook in stukjes van 3 cm leg nu overal 3 stukjes bieslook van boven op
  11. je kan dit ook gebruiken als aperitief hapje
  12. of je kan in plaats van schijfjes ook de komkommer uithollen dat je schaaltjes bekom
  13. de surimi kan je ook vervangen door krab
  14. heel fris ligt en lekker
  15. smakelijk
playgirl1