Kokostaartjes

1457 45 Gemiddelde moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 100 g Solo
  • 1 citroen
  • zout
  • 250 gr bloem
  • 3 eieren
  • 3 eierdooiers
  • 150 g suiker
  • 10 gr maïzena
  • 50 g geraspte kokos
  • 2 dl kokosmelk
  1. Kneed de Solo met de bloem en het zout tot een glad deeg en breng het op smaak met de geraspte gele schil van de citroen.
  2. Rol de deeg dun uit en bekleed er bakvormpjes mee.
  3. Klop de eieren en de eierdooiers met de suiker tot een lichte massa.
  4. Roer er de maïzena onder en voeg dan de kokos en de kokosmelk toe en roer tot het glad wordt.
  5. Giet de gladde bereiding in de deegvormpjes en schuif het geheel gedurende ongeveer 30 minuten in een op 180° voorverwarmde oven.
Solo