Kokostaart

29 45 4 5
Aantal personen:
  • 100 gram suiker
  • 100 gram solo
  • 100 gram gemalen kokos
  • 2 eieren
  • 2 soeplepels zelfrijzende bloem
  • 2 appelen
  • 1 plak kruimeldeeg
  1. Beboter een ronde taartvorm, en leg er de plak kruimeldeeg in.Prik het kruimeldeeg, om tijdens het bakken geen luchtbellen in het deeg te krijgen.Shil de appelen en ontdoe ze van het klokhuis.Snij de appelen in schijfjes en leg ze mooi in de taartvorm.
  2. Smelt de boter, voeg er dan de suiker,kokos,bloem en de eidooiers bij en meng goed.
  3. Klop het eiwit tot sneeuw en spatel voorzichtig onder het beslag. doe de vulling in de taartvorm en verdeel gelijkmatig. Verwarm de oven op 180 graden en laat de taart ongeveer 20 à 25 minuten bakken. TIP.i.p.v. appelen kan men ook peren gebruiken.
  4. Eet smakelijk
dhondt renie