kokosnoot cake

178 90 3 5
Aantal personen:
  • 4 eieren
  • 225 gr suiker
  • 100 gr boter
  • 100 gr gemalen amandelen
  • 225 gr geraspte kokosnoot
  • 2 el citroen zeste
  • 2 el sinaasappel zeste
  • 125 ml citroensap
  • 125 ml sinaasappelsap
  • 250 ml kokosmelk
  • 125 gr zelfrijzende bloem gezeefd
  • 125 ml opgeklopte room
  • 6 passievruchten
  1. oven voorverwarmen op 180°C
  2. eieren, suiker, boter ,amandelen ,sap ,zeste ,kokosnoot ,kokosmelk in een foodprocessor goed laten mengen en gezeefde bloem als laatste toevoegen.
  3. in een beboterde cakevorm gieten
  4. bak 1 uur tot de cake mooi goudkleurig is
  5. laten afkoelen
  6. serveren met de opgeklopte room en de pulp van de passievruchten
chrisje_1
Meer inspiratie

PatisserieNagerechtZomer