Knolseldergratin met zalm

1 75 0 5
Aantal personen:
  • Gr 400 zalmfilet
  • Gr 500 Aardappelen in blkojes
  • Kg 1/2 Knolselder in blokjes
  • Gr 60 Gemalen kaas
  • Gr 60 Paneermeel
  • Eetlepel 1 Boter
  • Theelepel 1/2 Nootmuskaat
  • Peper en zout
  1. Kook de knolselder en de aardappelen 20 minuten gaar in gezouten water . Verwarm de oven voor op 200 graden . Giet de groenten af bewaar het kookvocht. Pureer de aardappelen met de knolselder en een eetlepel boter . Voeg wat kookvocht toe en kruid met peper en zout .
  2. Schep de helft van de groentenpuree in een beboterde ovenschaal verdeel de repen zalm en dek weer met de groenten af . Bestrooi met paneermeel en de kaas erop . Zet de schotel 15 minuten in de oven . Serveer met sla .
Izegem 54