Knapperig pamahamrolletje met gorgonzola

9 30 0 5
Aantal personen:
  • bakpapier
  • 200 gr parmaham
  • 100 gr gorgonzola op kamertemperatuur
  • 5 plakjes bladerdeeg
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Laat het deeg ontdooien.
  3. Snijd ham in dunne plakjes. Leg de plakjes bladerdeeg zo naast elkaar dat ze een lange lap vormen, zorg dat de plakjes elkaar 1 cm overlappen.
  4. Druk de randen goed op elkaar.
  5. Bestrijk de deeglap helemaal met Gorgonzola en bedek het geheel met plakjes Parmaham.
  6. Rol de lap op, begin aan een korte kant met rollen.
  7. Snijd de rol in dunne plakjes en leg deze plat op een met bakpapier beklede bakplaat.
  8. Bak de hamrolletjes in de oven in 15-20 minuten knapperig bruin en gaar.
  9. Serveer de rolletjes warm of koud
  10. Bron Supermarkt
Love to Cook